Som ett barn i en godisbutik

Så blir jag så fort man släpper in mig innanför dörrarna till bokrean. Jag får galna ögon och går omkring och smeker alla böcker. Systemet är som följer...

Jag går in i butiken och scanar området. Aha, historieböckerna! Sen lokaliserar jag resten av kategorierna. Man måste gå ett varv genom butiken innan man kan börja plocka på sig saker. Det gör jag. Sen börjar det roliga. Min blick blir galen och fokuserad. Jag vet vad jag vill ha och skyr inga medel för att få det, jag ser inga andra människor bara böcker. Jag plockar på mig och går mot kassan. När jag väl står i kö så tenderar jag att plocka på mig lite mer. Väl framme vid kassan så blir jag euforisk när jag väl får påsen (killen i kassan på Akademibokhandeln sa att han gillade min glädje ;P)

Nåväl, kvällens äventyr resulterade i att 996.50 kronor lämnade mitt konto.
Jag höll mig alltså till budgeten, jag ligger till och med under.

Sjölvklart kan man börja analysera mina bokval: Maffians Värld, Lär känna psykopaten och Sekter och hemliga sällskap. Vad säger dessa böcker om mig? Well fråga inte mig, men jag är facinerad av psykopater. Så långt kan jag sträcka mig för att analysera mig själv. Resten får ni komma på själva.



Och ja, jag har gått ut med soporna.



Kärlek till er alla för idag är jag glad

Kommentar:
Postat av: venus

gud vad länge du har haft din blogg! praktiskt taget växt upp med den. du verkar vara en boknörd som jag, har du läst den gröna milen av stephen king?:)

Postat av: F

kunde vara jag som handlat det där...

2009-02-24 @ 16:56:53
URL: http://dagligdags.blogg.se/
Postat av: L

Gissa vem som kommer att låna och våldta aaaalla dina nya böcker?!



(But no worries, I promise to be gentle ;) )

2009-02-24 @ 18:15:31

Lätta ditt hjärta:

Namn:
Kom ihåg mig!

E-postadress:

URL:

Det du vill säga:

Trackback
hits