apelsiner, apelsiner, apelsiner

Var inne på Ica förut och inhandlade tre fina apelsiner. Fantastiska frukter, må jag säga. I affären är de så vackra och de tittar uppskattande på en och bara ropar: ät mig, ät mig!

Och jag köper apelsiner, varje gång köper jag några apelsiner. Sen går jag hem lyckligt ovetande om mitt stundande öde.

Väl hemma sätter jag mig ner och tar upp en apelsin. Det är nu problemen kommer. Hur tar man sig in i en apelsin på bästa sätt?

Jäkla bunker-apelsin, helt omöjligt att ta sig in i.

Jag har bottats med den i typ en kvart, men ack så god den är när man väl får äta den. Men man blir klibbig av apelsinskalet. Jag vill inte massakera den med en kniv... Livet är svårt. Men när man väl får äta den... mums.

Fast nu stirrar dess kompisar hånfullt på mig. Tror jag ska stänga in dem i ett skåp eller något, så jag inte bli attackerad i kväll - attac of the killer oranges! (det skulle väl bli en bra skräckis?)
ser ni hur den hånar mig?

Happy freakin' Halloween!
Jag tänker spendera min kväll med att ta det lungt. I morgon blir det Lund, och sen får vi se om jag tar mig tillbaka till Helsingborg sen (vore ju roligt att sticka till Lollos inflyttningsfest...).

Kvällens tema blir ju självklart skräck. Film, serie, vad som helst...
Någon som har något bra tips?

Visserligen finns Saw IV på min dator (har fortfarande inte sett den, oops). Men jag och uppföljare har inte de bästa av förhållanden. Om jag själv får välja så tycker jag trots det att Saw II är den bästa. Why? Jo, för att jag hatar sprutor och inget skulle vara läskigare än att kastas ner i en grop med kanyler... usch, usch.


Kom på att jag gärna kastar ner lite folk i en grop med kanyler dock. Happy... Freakin'... Halloween!

I den kategorin finns människor som konstant upprepar ord... Gahh... Lär dig använda det svenska språket och investera i en synonymordbok för i helv...

Det läskigaste som hänt under dagen var dock när jag varit och handlat apelsiner. Varför ska alla med giganstiskt stora barnvagnar gå in samtidigt på Ica? Gör det i omgångar, gott folk. Vi kan väl testa den där principen då en person går ut ur affären och dår kan en gå in, annars blir det bara en lång väntetid för oss alla...


Varför rakar män huvudet... :P

Jag bara måste retas med dig, eftersom vi hade en diskussion om detta igår.

Ingen muckar med dig i kassakön, speciellt inte barn och pensionärer...


Är det därför du gör det? :P

Kärlek

22 freaking ton

Någon har stulit en lastbil med 22 ton parkett enligt Efterlyst.

22 ton parkett
22... ton... parkett...
22 ton parkett?!

Vad har man 22 ton parkett till?
21 ton kan jag förstå... men 22?

Det är ju inte precis som att man kan sälja det ifrån bakluckan:
"skaru ha... lite... parkett?"

Fast det kan ju vara jag som hörde fel... 22 ton är jävligt mycket faktiskt.

Någon säg att jag har fel...
Snart halloween...

Det är snart halloween och det betyder, som vi alla vet: Chans att klä ut sig!

Den stora frågan blir alltså vad man ska klä ut sig till... Det finns ju alltid några klassiker som man kan ta till:

Vampyren: Det positiva med den dräkten är ju att den har en väldigt snygg slängkappa. Alla kan bli snygga i en slängkappa. Möjligheterna är oändliga, eftersom en vampyr kan se ut som vem som helst. Föredrar du att ha långt vågigt hår så är det bara att slänga på sig 1700-tals kläderna och go Brad Pitt. Vill man ha en mer klinisk stil, a la Nosferatu, så är det bara att raka av sig allt hår, slänga på sig lösnaglar och använda all den där kajalen som bara ligger och släpar.

Det mindre positiva är ju att det blir himla jobbigt att hitta en date. Nafsande är ju rätt mysigt, men regelrätt bitande är ju inte alla som tycker om. Dessutom är det en populär dräkt, så man får räkna med att ha jämlikar på festen.

Mumien: en dräkt som passar den som klär i vitt och vill ha något heltäckande. En enkel dräkt om man har lakan hemma, det har ju alla... Men tänk på att linda hårt, annars åker lindorna ner (tro mig jag vet, jag har lindat en mumie).

Det stora problemet med den här dräkten är ju när man behöver äta eller dricka något. Visserligen har man ju "servetter" med sig överallt, men efter ett tag blir ju detta ohygieniskt. Sen måste man ju kissa någon gång....

Dessutom kan det bli aningen kämpigt att få av sig allt om man tar med sig någon hem, men precis som på julafton så är det ju som roligast när man öppnar paketet. :P
Den sista klassikern är ju Varulven: passar den håriga personen. Man kan ha på sig vilka kläder som helst faktiskt och om man inte vill använda naglarna till sin vampyrstil så går det bra att använda dem här. Inget smink behövs egentligen, men problemet är bara att hitta så mycket fejkhår att det täcker stora delat av din kropp (om du nu inte har det naturligt).Förresten, någon mer än jag som tycker att varulven som Michael Jackson förvandlas till i Thriller liknar råttan Splinter från Turtles lite?
Okej, nu när jag tittar efter så liknar de inte alls varandra. Men i alla fall, varulven (den till vänster) liknar fortfarande en råtta. Kanske inte Splinter, men fortfarande en råtta...
KärlekBara 20 minuter bort...

Gårdagens roligaste citat var i alla fall när Julia lagt på telefonen och utbrister:

"Näää, usch! Han var helt dansk!"

Vissa saker måste man tyvärr stå ut med, och bor man i Helsingborg så råkar Danmark ligga ganska nära.... Och är man bara 20 minuter därifrån så ökar chanserna rejält att man råkar på en dansk, förr eller senare.


Kärlek

Lär er lite hyss kundvagnsmarodörer!

Ok. Nu ska jag ha en lite lektion om du man uppför sig i en matbutik.


För det första: jag har absolut inget emot att människor snackar i mobilen i mataffären. det stör mig inte det minsta lilla. Det som stör mig är när de ouppmärksamt svingar kundkorgen när de går framför mig. Och så går se sakta, saaaakta och man kan inte komma förbi dem. När man sen väl börjar ta sig förbi så svingar de till kundkorgen och man ligger golvad.

För det andra: nys inte på frukterna. Det finns en orsak till att näsdukar har uppfunnits. Och har man ingen näsduk så har evolutionen utrustat oss med ett huvud som kan vändas åt ett annat håll och dessutom finns det ett armveck. Det finns inget så osmakligt som att se någon nysa på frukten...

För det tredje:
om det är mycket folk som trängs vid mjölken så får man inte, då menar jag verkligen inte, tränga sig fram med sin kundvagn. Man får inte heller använda dig av kundvagnen som sköld för att putta bort andra från mejeriprodukterna.

Den sista lilla grejen jag tycker man ska tänka på är: lämnar man kundkorgen i kassakön och inte kommer tillbaka på 5 minuter så kan man inte bli förbannad för att folk går förbi. Man får alltså inte lov att bli sur, börja skrika eller något annat ohövligt eftersom man får skylla sig själv.


Jag tror det är dags för mig att försöka hitta en ny tid att handla.
Någon som har något förslag? Vilken tid är den bästa att handla på?

vilken man skulle du välja?

Jag kan inte låta bli att fundera på vem jag faller för.

Expressen har en artikel som heter
Vilken man har du valt? och nu måste jag ju tänka efter vilken av dem jag faktiskt faller för, bara för att. De har listat de tolv vanligaste manstyperna. Och, ja deras benämning definierar vad de står för.

Martyrmannen
Kvinnojägaren
Mammas pojke
Den aggressive
Reptilmannen
Den vilsen
Hemvändaren
Avvikaren
Sportfånen
Sonen
Den otrogne
Maktmannen

Jobbigt. Dags att se tillbaka på relationer och förälskelser... Jaa, nu blev det svårt. Jag tror faktiskt att vissa passar in på flera av alternativen.

Kan man blanda tror ni? Som en lösgodispåse, ner med lite mammas pojke, släng in lite den vilsne och avsluta med lite martyrmannen. Då kan vi konstatera att den mannen ska jag inte falla för igen, även om jag tenderar på att se vissa dendenser till att dessa beteenden göms i början och jag får en stor suprise mot slutet. Big no no!

Om jag fick välja och vraka så skulle jag nog välja en kategori som inte finns där men som endå finns. Den ambitiösa, fast det kan nog klassas som maktmannen. Men man behöver inte vara som honom och glömma sin omgivning bara för att man är ambitiös, så jag väljer faktiskt den ambitiösa. Om jag får välja så vill jag ha:


mörk, mystisk, rik, har snygg bil... listan kan göras lång :P

by the way, mannen under masken är inte heller fel...Nu ska jag gå och handla tänkte jag. Lite potatis till ikväll och så får vi se.
Önska mig lycka till. Förhoppningsvis så klarar jag mig ifrån att bli överkörd av pensionärer eller småbarnsföräldrar.
Kärlek

en veckas frihet...

Jag är ledig nu, fram till fredag. Oh vad skönt... Nae, inte egentligen. Detta betyder att jag itne har något att göra fram till fredag. Jag kommer få panik.

Lite jobb i morgon och ett litet möte på onsdag i övrigt - blankt.

Sömn kommer jag inte få för lite av...

Förövrigt är jag en person som vill ha massor att göra. Ångrar att jag inte investerat i en biljett till Norrköping.
Hade varit en perfekt vecka att åka hem och vila upp sig.
Men nae, jag är fast i regniga och blåsiga Helsingborg.

Men, här ska göras det bästa av situationen... har en hel hög med böcker, som inte handlar om ekonomi, marknadsföring, kommunikation eller service, som behöver läsas.
Kärlek


Dagens roliga

Dagens roliga tillägnar jag Elias.
Tack för att du visat mig pure humor.


"I hope my black brothers..." Jag garvar... hahahaBusiness!


yiii, c'mon!


By the way, detta är en ungersk "rappare" som kallar sig för Speak, bara så att ni vet vad ni ska youtube:a

Det är jag och tvn så här sent... eller tidigt...

Jag kan inte sova...

Och då tittar jag på Dragon's Den.

Har ni aldrig tittat på det så gör det, kul program och intressant (går på 8an för övrigt. Tider får ni leta efter själva..).

Om ni inte vet vad det handlar om så här är en förklaring:
Fem drakar sitter i en stor sal. Dessa fem personer är sånna människor som faktiskt lyckats i affärslivet. I alla fall, ett antal personer kommer till dem, berättar om sina idéer och blir grillade. Om drakarna anser att en idé är bra så förhandlar de med dessa innovatörer och kommer fram till om de ska samarbeta eller inte. Därefter investerar drakarna sina egna pengar i de olika projekten.

Vissa personer har bara knasiga idéer, medan andra är riktigt spännande. Jätteroligt att lära sig vad det är som tänder dessa drakar och vad de tror kan bli investeringar som lönar sig. Dessutom är det roligt att se hur folk förhandlar med drakarna för att slipa ge ifrån sig mycket av sina framtida företag. Jag hade nog släppt en stor del bara för att få tillgång till kunskaperna och kontakterna som dessa människor besitter.Avlutar med det bästa citatet ever som är sagt av Peter Jones (killen längst bak på bilden nedan, i brun kostym):

I don't need a datingservice. I'm good looking and seriously rich.

chilikanderade pumpakärnor - varför?!Måste skicka ut en varning!

För några veckor sen inhandlade var jag inne på ICA OJ, stod vid glassdisken. Sträckte ner handen i kylan och skulle precis greppa SIAs Mangosorbet (förövrigt, bland det godaste som skapats av mänsklig hand) då såg jag den lilla fina burken.
Varför inte testa... Leva lite farligt och prova något....

På väg hem hade jag i min lilla matkasse en liten burk med SIAs Chilichokladglass. Det måste vara gott tänkte jag. Chili och cholkad passar ju jättebra ihop. Detta kan inte bli fel.


När det väl var dags att ta en tugga av glassen så stod jag där beredd med min sked och öppnade burken. So far, so good.
Glassen såg god ut vid första anblicken, mmm... chokladglass. Därför tog jag lite av den på min sked. Jag smakade och...

Jag fattar inte var det har gått fel. Jag kan inte i min vildaste fantasi förstå varför dessa människor skapar något så vidrigt, eller att de vågar förstöra något så gott som chili och choklad. Men jag försökte ge det en chans till, så jag tog en tugga till. Men nej, det är inte gott. Man kan känna chilin bränna i halsen.

Läser man på burken så står det: chokladglass med chilikanderade pumpakärnor.
VA?!
Pumpakärnor? Pumpa... Kärnor...
Varför har man pumpakärnor i chokladglass? Och de ska vara chilikanderade också. Kanske därför de bränner så mycket i halsen (och jag är en person som använder tabasco och cayennepeppar i allt typ) och jag mår lite dåligt av att lukta på den också.

Därför stängde jag igen burken och ställde tillbaka den i min frys. De senaste veckorna har glassen alltså flinat åt mig varje gång jag har öppnat frysdörren. Idag, äntligen, så fick den vad den förtjänade.

Jag har berättat för L att glassen inte är god. Men jag vet inte om hon riktigt trodde mig, men idag gav hon sig på glassen. Hennes min och ord säger ganska om hur glassen smakade:

L: Oj, det känns som om hela min insida brinner. Allt fastnar i halsen...

Kärlek (utan chilikanderade pumpakärnor)


Dagens fråga

Klockan är 02:43

Är jag uppe sent eller är jag uppe tidigt?Vem skulle donera en njure till mig?

De flesta som känner mig vet att jag kategoriserar alla människor jag "känner" i tre kategorier:
bekanta, kompisar och vänner.

Mina bekanta blir personer som jag känner men inte delar något speciellt med egentligen, alltså sånna man hälsar på när man är ute och festar. Kompisar är de personer man delar saker med men som inte vet de innersta tankarna och vänner blir då de personerna som känner till nästan allt och som man kan säga vad som helst till.

en liten snabbguide (utifrån vad man kan säga):

bekant: tjena, allt bra? (ni vet sånt där man säger när man egentligen inte har något att säga...)

kompis:
hej! vet du vad som hände mig... (ni vet sånt där som man bara kan dela med sig för att det känns bra)

vän:
men du, vad är det där du har på dig?! eller Nu får du allt skärpa dig! eller den klassiska Shit, du fattar inte vad jag gjorde i helgen... (sånt man bara kan säga till personer som man faktiskt är så nära vän med att man inte riskerar att förstöra vänskapen)


Men i alla fall...

Utöver det kategoriserar jag även mina vänner utifrån vilka jag tror skulle donera en njure till mig och vilka som inte skulle (om jag någon gång skulle behöva ha en). Inte för att jag behandlar de här två grupperna olika jag bara organiserar dem så i mitt huvud. Personligen så skulle jag donera en njure till alla mina vänner (alltså inte en till varje, för jag har fler vänner än två... men ni fattar)

Men igår tänkte jag... undrar hur många i min telefonbok som jag tror skulle donera en njure till mig...

Sagt och gjort, jag gick igenom min telefon bok och tänkte efter.
sammanfattningsvis så kan jag säga såhär: efter en rensning på 50 personer förra veckan så har jag 107 telefonnummer i min telefonbok.


Antalet personer som möjligtvis skulle ge mig en njure:
av de 8 som börjar på A: 0
av de 3 som börjar på B: 1 (som förövrigt har två poster - 50% alltså *vågen*)
av de 7 som börjar på C: 0
av de 4 som börjar på D: 1
av de 5 som börjar på E: 0
av de 3 som börjar på F: 0
av de 3 som börjar på G: 0 (möjligtvis 1, av tvång... :P )
av de 4 som börjar på H: 0 (om man inte räknar Hem som en person)
av de 2 som börjar på I: 0
av de 7 som börjar på J: 1 (räknar inte med min bror...)
av de 3 som börjar på K: 1
av de 8 som börjar på L: 2
av de 13 som börjar på M: 0 (eller 1: mamma skulle... men hon räknas nog inte som vän...)
av de 3 som börjar på N: 0
av de 0 som börjar på O: 0
av de 10 som börjar på P: 1 (2 om man räknar pappa...)
av de 0 som börjar på Q: 0 (kan man heta något på Q, förutom typ Qristina eller nått?)
av de 3 som börjar på R: 1
av de 13 som börjar på S: 0 (även här låter jag bli att räkna en bror och min syster)
av de 2 som börjar på T: 0 (egentligen båda, men de är nummer till en av de som finns under L)
av de 1 som börjar på U: 0
av de 1 som börjar på V/W: 0
av de 0 som börjar på X / Y / Z: 0
av de 2 som börjar på Å: 0
av de 0 som börjar på Ä / Ö: 0

8 personer som jag har i min telefonbok (14 om man räknar med alla jag tagit bort) skulle alltså möjligtvis ge mig en njure av 107. Procenten blir alltså.. Eh, jag har aldrig varit bra på matte. Är det en bra siffra tror ni?

Samtidigt finns det ett antal personer som jag inte skulle ta emot en njure av (ingen av de 14 som skulle ge mig en njure dock för de personerna gillar jag...)

Är jag knäpp som kategoriserar folk på ett sånt sätt? Ja, förmodligen ganska mycket knäpp också...


Kärlek
Bloggpaus? nae, jag bara är sån...

Ja, jag vet... Jag har inte bloggat på ett tag... Skulle kunna skylla på att jag kör en blondinbella-paus, men det gör jag itne. Jag kör bara en annaharintetid-paus.

Men efter imorgon... efter imorgon när jag gjort klart min hemtenta och har en veckas ledig tid. Då banne mig ska det bloggas. Jag kommer inte vet vad som har hänt med mig, jag kommer spendera all min tid här inne på bloggen funderandes på inlägg som ska skrivas. Nae, jag trodde inte ens på det där själv.

Fast jag kan lova att berätta mer om min utvärdering av min telefonbok och hur jag kopplar det till njurar. Men först ska jag hålla mitt löfte och skriva klart min hemtenta.

Ciao!

Dagens roligaMin gurka har smält...

Jag har varit lite borta de senaste dagarna. Jag är sjuk, om någon undrar. heh.
Perfekt tillfälle att vara sjuk. menmen, levde igenom en nästan olidlig dag igår med föreläsningar och improvisationsteater. Ytterst roligt, men såå tröttsamt. Kom hem vid 18 och däckade. Vaknade och kollade på Scrubs, perfekt att titta på när man är sjuk. Förutom att jag inte kan skratta utan att dö av en hostattack.

Funderar på att outsourca min hemtenta. Någon som är sugen på att ta på sig jobbet?
Jag betalar bra. Tänk bara på att det kan finnas förkylningsbacillusker på sedlarna...

Dessutom, man vet att man inte har hunnit laga mat på ett bra tag när man kommer hem och upptäcker att gurkan i kylskåpet har smält. Tydligen så kan gurkor förvandlas till grönt vatten om man låter dem ligga för länge. Gör inte det.

Nae. Nu tänker jag sova lite och sen möjligtvis plugga lite.Lite förkyld och hostande Kärlek till er

Inte ikväll...

Jag har en lagom jobbig vecka just nu.
Min hemtenta lyckas inte göra sig själv.

Tidigare idag satt jag och kollade på mina böcker och sen sneglade jag på hemtentan. Sen tittade jag på datorn. Hur mycket jag än försökte så skrev den inte sig själv. Mitt mål är att bli klar på fredag, vilket innebär att jag har två kvällar och en dag på mig att göra det. Lycka till säger jag bara.


Så allt ni får ikväll är faktiskt en reklambild för öl... haha

Jag skriver, alltså finns jag...

För att ni inte ska glömma mig eller tro att jag har hamnat i fängelse för mord på renoverarna så slänger jag in ett inlägg, som bevis på att jag lever :)

Jag har massor av hemtenta att göra. Ingen som vill hjälpa mig? Nähä.
Mitt liv ser ut såhär just nu (fast work-biten finns i alla rutorna...):


Fylleinlägg och skånska uttryck...

Jag tänker skriva mitt första fylle inlägg! :)

Idag har jag tänkt på skåningar och hur dessa människor pratar...
Inte nog med att de har R som låter ytterst roliga så finns det ett antal uttryck som är speciella.


Göra rundor:
Allt skåningar gör, kan göras i rundor.
- Ska vi simma? ja, vi göra några rundor.
- Ska ut och springa några rundor.

Detta är ett väldigt bra ord om man ska göra något som sagt.
Plural är tydligen populärt.


Balle:

I det vanliga Sverige betyder balle ett manligt könsorgan.
Inse min förvåning när en kille helt plötsligt utbrister
(detta har då inte hänt ikväll... men varje gång det händer så blir jag förvånad):
- Fan, jag ramlade och slog i ballen!
Då far mina ögon ner till skrevnivå och ett förvånat uttryck befolkar mitt ansikte.
- Hur fan kan man ramla på...? Synar killens skrev igen.
Det är då jag själv kommer på det eller då någon påminner mig: Balle är rumpa!

Vem kommer på ett sånt ord för rumpa... Inse vilka konsekvenser detta kan ha för oss som kommer norrifrån. Balle här och balle där är inte alls samma sak.


(oj, orkade bara skriva två av de antal speciella uttrycken... have faith, det kanske kommer fler någongång i framtiden. några tips?)
Fast i Norrköping finns ju mitt favorituttryck så dant (inte sådant utan så dant). Detta är ett kraftuttryck som används när något är lite... svårt att förklara. Bättre om jag exemplifierar (rättstavat? på tal om fylleinlägg...)
- Säger du att han krossade en dyr mingvas? Så dant! (så jobbigt)
- Sängen knarrade så dant när vi... (knarrade mycket)

Ja, ni fattar... många uttryck.
Ramlösa uttalas för övrigt rammlösa eftersom ordet kommer från orden ramm (vilket betyder fuktig) och lösa (vilket betyder äng eller glänta). Så alla språkpoliser: det heter inte ramlösa (som i tavel-ram) utan ramlösa (som i lamm fast annorlunda)Kärlek


uppdatering: eftersom en viss person inte anser att jag var speciellt full när jag skrev det här inlägget vill jag bara säga: det tog mig en halvtimme att fixa alla stavfel när jag läste om allt jag skrivit... och ni ska vara glada att jag tog den sista versionen av allt. annars hade jag skämts ögonen ur mig...

Pelles personliga citattävling

Så här när man kommer hem från rådhuset och ska iväg till nästa party måste jag bara berätta att jag vann Pelles citattävling.

Om det är en sida som ni bör besöka så är det hans. Gå in nu genast


Kärlek

Party party!!

Ingen hemtenta gjord idag. Jag skyller på byggkillarna, men egentligen är det bara och fullständigt mitt fel... Men jag tänker inte ta på mig all skuld, utan jag gör som alla andra... skyller ifrån mig. Mohahahahaha
Men nog om det.

Idag är det fredag...

På fredagar kan man inte plugga (men när ska jag hinna allt då?) så iväg med er. Knacka på första bästa dörr och släng in huvudet och ropa: Har ni fest eller?! (precis vad jag tänker göra ikväll - let's trash someone's appartment!)
Och släpper ingen in er då så får ni säga till mig så säger jag till på skarpen, så det så.Så fram med partyhatten och sväng dina lurviga.


Berättade jag att jag ska vara på rådhuset i morgon kl 9:30... jag kommer att dö av sömnbrist, men jag har i alla fall roligt under tiden...Kärlek


Tjugoöversju lät inte livstid så dumt

Nu vill jag faktiskt mest bara döda någon.

I morse, då menar jag verkligen i morse. 07:20 började killarna som ska renovera balkongerna jobba. De har haft en vecka på sig att göra något, och de har inte varit här...

Jag undrar hur sånna människor tänker. Vaknar de en morgon med tanken: idag ska jag förstöra någons liv.

Hur de gör det? Jo det kan jag svara på. De börjar jobba 07:20 en fredagsmorgon. Killarna som satte upp byggställningen hade i alla fall så mycket hyfs att de visslade glada låtar på morgonen (kanske för att de visste att de inte är lika hatade som andra) och väckte alla i huset med ett glatt humör.

De nya å andra sidan. De började jobba klockan tjugoöversju i morse. Inte med fina visslingar utan idag bestämde de sig för att... skrapa balkongräcken! Metall som skrapar mot metall blir inget fint fågelkvitter kan jag lova. Det sprider sig genom hela huset och betongväggarna vibrerar.

Jag vaknade med skräck i ögonen. Satte mig upp i sängen och funderade på om man skulle slänga sig in under sängen. För det var väl ett flyganfall? Tredje världskriget hade börjat medan jag sov och jag funderade på om jag känner någon som äger en bunker. Jag kalkylerade snabbt om jag hade tillräckligt många konservburkar med krossade tomater för att överleva vintern och funderade på hur stora mina chanser var att överleva (ganska små tror jag)

Tog ett bra tag innan jag insåg vad det var: tre skäggiga män som skrapar bort färg på varsin balkong.

Just nu vill jag bara döda någon...

Sömn, ja tack

Jag kan inte sova. Fast jag verkligen, verkligen borde.

Det finns en lång lista på vad jag egentligen borde göra och inte borde göra.
- jag borde göra min miniessä om afrika.
- jag borde göra min hemtenta.
- jag borde hålla tyst ibland. Jag lyckas alltid klanta till det.

Jag borde och jag borde. Nu tänker jag fan inte borda.

Har jag berättat om min grannes musiksmak. Han lyssnar på rock (typ) och det är inget fel med det. Absolut inte. jag uppskattar det faktiskt, jag behöver aldrig ha min musik igång för att höra bra låter. Allt går genom väggen...
Är fruktansvärt tacksam för att han inte lyssnar på mjäkig musik som country eller dansband. Jag prisar gudarna för grannens underbara musiksmak :)

Nae, nu är det dags att försöka sova.

Afton!

Dagens roliga

Har man någon gång sett Jaws så måste man älska det här klippet.
Titta och njut!
God natt (och "jag" bjuder på två look-a-likes)

Nu är jag ensam hemma igen och har lyckats ge bort min nyckel. Har upptäckt att så fort L kommer hem till mig så är den första frågan man hör: "har du nån mat?". Men nu är jag som sagt ensam igen, border gå och lägga mig snart. Ska upp och jobba i morgon och börja på hemtentan.


Lite look-a-likes, så här på onsdagskvällen :)

dalai lama, llama, goat
see famous look-a-like faces

Gillar verkligen den här look-a-liken. Blir glad bara av att se bilden :) Lamor är fina...
Nästa bild skrämmer mig faktiskt mest. Har aldrig riktigt fattat filmen Gremlings, men nu vill jag verkligen inte se den ingen. Och Flava... du är beviset på att det naturliga urvalet inte alltid funkar... heh


flava flav, stripe, gremlins
see famous look-a-like faces


Nae. Nu ska jag kolla på snyggingarna i Världens härligaste män och njuta.

Kärlek


Dagens citat


L: Det är när jag ser på dig som jag inser varför mänskligheten inte har utvecklats på ett par 1000 år...

Ny mobil?

Det är dags att investera i en ny mobil.
Nu har jag tappat den gamla i golvet så mycket att knapparna börjar trilla bort.
Jag har mina ögon på en liten skönhet som är ytterst fin.Dagens roliga

Slänger upp en dagens roliga, fast jag egentligen bode plugga.
Någon som vill hjälpa mig? Går inte så jättebra... men plugget alltså. Men lite Monty Python piggar alltid upp :)

>I fart in your general direction. Your mother was a hamster and your father smelt of elderberries.

>Now go away or I taunt you a second time
Var har alla dokusåpor tagit vägen?

Satt och tänkte på det igår. För igår hade jag verkligen velat ha en riktigt bra och hjärnbefriad dokusåpa att sjunka in i.
Men det finns inga nu...

Var har de tagit vägen?

För några år sen så hade ju varje TV-kanal värd namnet en egen dokusåpa och vem som helst kunde stängas in vid en pool i Afrika för att jordbruka och prata skit om andra. Är det bara jag som har märkt att det inte finns några sånna kvar längre? Nu för tiden går det livsstilsprogram konstant, det går serier hela tiden och det går inte att knäppa på TV utan att slås till marken av program som säger sig vara dokumentärer om galna, tjocka eller sjuka människor. Det är kanske de programmen som har tagit över den hjärndöda fanan...

Var är Robinsson, Big Brother, Farmen, Baren, Paradise Hotel och what ever när man verkligen behöver något hjärndött att titta på? När man bara vill slö titta på något utan att slösa varken hjärnceller eller IQ på att förstå något...

Snälla TV3 eller Kanal 5, ni som brukar fixa det... Kan ni inte rädda mig nu?

Uppdatering:

Tydligen ska TV4 göra en uppföljare till Expedition Robinsson. Programet ska heta Robinsson 2009 och ska börja spelas in i vinter. Hittills har 1 500 personer sökt.


Tjöööött

Innan jag tittar på I ditt ansikte och sen går och lägger mig vill jag bara säga...

LHC - Luleå HF
4 - 1


Mohahahahahah

Nattsoch lite Kärlek

Dagens roliga

Mest för min egen skull.
Men jag tänkte dela med mig i alla fallJoo, lite ögongodis fanns det allt

Prisa gudarna!

Jag hittade lite ögongodis :)
Alla var inte medleålders män. Gratta mig. hehe

Fast nu har de luktat på mina soppor... niiice...


Kärlek


Patrik 1,5

Vi var och såg Patrik 1,5 igår. Superkul :) Helt klart en film som var värd att se.

Framför oss satt ett gäng tonårskillar. Precis när vi kommit in funderade vi på om de verkligen hade hamnat rätt. Men tydligen skulle de vara där och titta på den filmen. Har dock aldrig hört så många "ouh" och suckar som igår.

Vill man inte se en film där två killar hånglar så är Patrik 1,5 inte den bästa filmen att gå och se. Men vissa säger ju att de killar som protesterar mest och som tycker det är äckligast med homosexuella är de killar som själva är lite osäkra på sin läggning. Vem vet...

Men i alla fall Patrik 1,5 är en helt vanlig kärleksfilm i ett villaområde (som jag visserligen hellre skulle dö än bosätta mig i för det är sådär äckligt desperate housewifes över hela området) fast det råkar vara två killar som står för kärleken.

Gå och se den om ni får chansen :)
Inte ens ögongodis.

Nu är de här. Hantverkarna (kan man kalla dem så?) som ska fixa balkongerna. Hörde precis hur de började slipa på min balkong. Fyra stycken män är det... medelålders och skäggiga. De stökar runt, låter som en hel armé på förstörelseuppdrag och jag kan inte ens använda dem som ögongodis. Fyra veckor, fyra veckor av detta...


Vad ska man laga till lunch idag?


Förövrigt är skådespelarna i Days of our lives de sämsta ever.

Kärlek


Kollade på 2an igår...

Kanske ska berätta lite om vad jag lärde mig när jag tittade på 2ans porrtema igår.

Tydligen finns en site där en tjej gör egna porrfilmer tillsammans med sin man för att försörja sin familj. Hon jobbar som escort också och tjänar pengar på det, för att försörja sin familj. Dock skulle hon bli arg om hennes man hade sex med en annan tjej (för att han inte skulle göra det för försörjningen av familjen utan för sina egna behov) fast hon är helt med på att han är med i de filmer hon regisserar.

Linda Lovelace var tydligen hypnotiserad när hon gjorde sin kända film (alla vet vad den heter, jag behöver inte skriva det) och blev sen ultrafeminist, eller nått....

Ron Jeremy har 24 cm och en kvinna tycker den är aningen svampig (inte så hård som de brukar vara), men det gillade hon. Han ska vara snäll också.

Var det värt att titta på det?
Om inte annat så för att jag garvade när Ron Jeremy satte i sig en chokladtårta samtidigt som han och en tjej...


Bio!

Bio, bio, bio, bio, bio.

Sa jag att jag ska gå på bio?
Jag ska på bio.
Ska bli så sjukt kul. Var så länge sen jag gick sist, kan knappt komma ihåg det.


Kärlek


uppdatering: Bio på en söndag. Tror inte att det är så många som går på bio på söndagar.
Jag tror jag ska göra söndagar till min officiella bio-dag.
Säg till om du vill gå på bio, jag är alltid på

Kärlek igenDet regnar och regnar... och blåser så in i...

Ingen brunch, men en fika. Världens godaste morotskaka, helt klart värt besväret att ta sig genom Helsingborg.
Som förövrigt inte borde kallas Sundets pärla, utan snarare platsen som solen och värmen glömde.

Jag är inne på mitt tredje år som Helsingborgsbo och inne på min tredje höst i blåstens huvudstad. I år lyckades jag glömma bort varför jag inte gärna kliver utanför dörren så fort oktober närmar sig. Vet ni hur mycket det blåser här?

Attans vad det blåser här säger jag bara. Det spelar ingen roll om man försöker skydda sig mot vinden. Det är som att försöka plantera något på månen. Det spelar ingen roll hur mycket man försöker, det skiter sig i alla fall. Om det dessutom regnar (som idag) eller snöar så är det helt enkelt så att man ska gömma sig under täcket.

Jag gav mig ut... Allt för en fika. Det regnar och Anna har inget paraply. Ni inser det svåra i situationen. Innan jag klev utanför dörren tänkte jag: Oh shit, jag kommer bli blöt och kall... Och jag hade rätt... Även om jag hade haft ett paraply så hade det inte spelat någon roll. När det blåser från alla håll på samma gång så är man körd vare sig man har paraply eller är helklädd i gladpack, man kommer bli blöt.

Jag vandrade och allt som for genom mitt huvud var:
Måste. Hitta. Varmt. Ställe. Att. Flytta. Till.


Men nu tillbaka till min essä...

Kärlek

Dagens roliga

Precis som jag misstänkte. Ingen brunch. Därför måste jag pigga upp mig med en dagens roliga...Varför ska det regna...?

Det är söndag.
Det regnar.
Jag har inte gjort klar min essä.

Det enda som håller mitt hopp uppe är den framtida brunchen, som ska bli superkul.
Men med min otur så är det väl ingen som orkar ta sig ut i regnet.

Och bion ikväll...

Kärlek

På tal om porrtema... höhö

Just because I can...Önskar jag kom ihåg var jag hittat bilderna... men aja... håll tillgodo

God natt, nu drar jag mig tillbaka...

Det blåser som faiken här...

Jag kollar på porrtemat på 2:an...  Någon som vill diskutera?Jag har gjort ett test igen

Jag tänkte ha en lugn kväll och plugga... Behöver fortfarande göra klart min essä, en halv sida kvar...
Men det blir inte så mycket pluggat... istället har jag gjort ett test... igen...


Jag är en maaaan.... hahaYour Surfing Habits are 70% Male, 30% Female
If we had to guess, we would guess that you are a man.
You use the internet to make your life more efficient - and to make you smarter.
For you, the internet is like a vast encyclopedia.
You search and surf extensively. You look up everything online.


Do You Use the Internet Like a Man or a Woman?

Vem hejar ni på?

LHC - Brynäs ikväll...

Vem tror vi vinner?
Serieledarna eller tabelltvåan?

Ni vet vem jag hejar på!

konstiga former är roliga jaa... heh

Helgens roligaste citat är absolut:

L: Det är roligare att suga på något som har en konstig form...

Taget helt ur sin kontext blir det gasnka lustigt. I sin kontext så blir det ännu lustigare. Jag Skrattade så att jag tjöt, nästan

Någon som vill diska åt mig?
Kärlek


Dagens roliga
Amerikanska idol är så mycket roligare... hehe

Kärlek

Kalla mig calle-ponken hädanefter

Den senaste tiden har jag upptäckt att vissa människor kan prata till mig och allt jag hör är "bla bla bla". Jag ser deras munnar röra sig framför mig, jag fattar att de försöker säga något men jag bara blockerar det.

Känns som om jag lever i ett avsnitt av Snobben.
Ni vet när Calle-ponken står framför vuxna människor och allt man hör är "bla bla blabla blablabla, bla".

Som ganska nyligen. Någon försöker förklara något som de anser är viktigt. Jag lutar huvudet lite åt sidan, nickar och tänker. "oh, my god. boooring".  Allt jag hör är... ja, ni fattar poängen...

Detta kan inte vara nyttigt. Fast samtidigt vet jag att jag lyssnar på de människor som verkligen betyder något. Och blockerar resten, de där människorna som man bara önskar slutade prata med en för allt man hör i huvudet är *ZzZzZzZ*.


Kärlek till er alla som jag lyssnar på :)


en till "vad jag borde göra >>>>> vad jag gör"

jag borde plugga och skriva den förbaskade historia-essän >>>>>>>> sitter vid datorn utan att plugga.

Nästa vecka kommer jag att dö. Om jag inte skärper mig nu så kommer jag att bli översvämmad av saker att göra nästa vecka. Essäer hit och essäer dit.

Någon som kan något om Eusebios eller Einhard??\m/-_-\m/


LHC - DIF
3 - 2In your faces stockholmare =P

Heja, heja


LHC - DIF
2 - 2Smart carThe dark side...


...of the moon1 av 3

Nu är det byggarbetare här. De sätter upp byggställningar utanför min balkong.

Status: 2 av 3 är snygga. 1 av 3 är gammal. 2 av 3 är förmodligen förlovade/gifta.
Håll tummarna för att den snyggaste är den som är oförlovad/ogift.


Och jag var tvungen att springa hinderbana för att komma ut på gården för att slänga sopor. Jag ser fram emot den kommande månaden. 

Nae. Dags att skriva historia.

Kärlek

hits