Köpenhamn, min vackra mö

Köpenhamn, å du sköna Köpenhamn.

Dina vackra gator och dina fina alléer.

 

Ehh... Det finns för mycket danskar i köpenhamn för att man ska kunna skriva sonetter om denna stad. Men visst. Ströget var charmigt på sitt sätt. Förutom att jag ville klubba ner alla, som klev på mina fötter, som sälar under sälsäsongen i Norge. Dessutom, alla dessa försäljare med saker som gör ljud, leksakshundar som springer omkring och ballonger borde för övrigt skjutas.  vem kom på iden att människan behöver ha tre sorters ballongdjur i sitt liv och varför försöker alla sälja detta till mig?

Sånt är livet.

 

Satt dessutom utanför stationen i köpenhamn och förvånades över att det satt människor som skrek i berg- och dalbanan inne på Tivoli. Patetiskt.

 

aja. det börjar bli mörkt och jag måste bege mig innan det blir så mörkt att jag inte vågar ta mig till bussen.

pussar till alla från sommarskåne


en rolig dag?

Linne och Marre trampade trampbåt i Malms kanal idag.

Skulle aldrig nedlåta mig till denna ovärdiga sysselsättning så jag köpte en "vanilla nut latte" (ja, det är lika äckligt som det låter. Poängtera att jag hatar kaffe, men men...) och satte mig på en bänk vid vattnet.

En timme sa de. Efter en timme hade mitt kaffe kallnat och ankorna, som så trevligt hade guppat i vattnet nedanför mig, hade lämnat området (förmodligen på jakt efter riktigt goda insekter i bottenslammet, någon annanstans). Men jag fick min hämd... De fick betala extra för att de inte kommit tillbaka i tid. *kastar huvudet bakåt och skrattar djävulskt* 

 

måste nu gå för att ta mig "hem" =)

 

adjö!

 

sofie säg till om du vill ha lite skånsk jord i ett provrör =)


Nattliga filosofiska samtal

Lördag natt/Söndag natt 02:00:00 (ca)

Hypotes: Smurfarna leder till knarkande barn.

Fakta: Smurfarna är små blå gubbare med vita mössor som lever i svampar. De blir jagade av Gargamel som försöker äta dem. Gargamels följeslagare är en ful katt av samma onda sinne.

Iakttagelser: Små barn fascineras av den oexisterande djupa filosofiska natur av denna serie.

Bevis: Alla som är blå lider av minst en muteradgen, dessa monster borde inte existera.

De hallucinerar följaktligen att de själva bor i svampar vilket bara bevisar att de måste vara höga eftersom de har hallucinationer av detta grova slag.

Även Gargamel är psykiskt sjuk då han springer omkring och jagar blå varelser för arr äta dem.  Man kan även yrka att han är en hallucination av smurfarnas sinne då alla gubbar som vill äta blå varelser redan sitter inspärrade.

Å andra sidan kan smurfarna vara fiktioner av Gargamels fantasi. Detta beror då på att denna gubbe har ätigt svampar. Därav förekomsten av svampar i denna olyckliga historia.

Slutsats: Smurfarna är farliga varelser som genom sin existens frambringar en önskan om en ideal värld genom användandet av droger.

 

Hypotes: Björne är satans hantlangare.

Fakta: Björne är en man utklädd till en stor brun björn med pipig röst. Denna björn tenderar att diskutera livets stora frågor med Snigel (egentligen en snäcka… med hjul). Han leker även med Bianca (ett trähästhuvud på en pinne) påhejandes av flummiga människor som alltid hittar vägen till hans lilla kyffe. Dessa personer stannar hos Björne och täljer dalahästar, viker pappershönor, tillverkar vattenpass och blå knäck. Samtidigt försöker de, bakom Björnes rygg, att ingå pakter med Snigel.

På Björnes vind lever två plyschfår och själv sover björnen på en säng som bara består av stålfjädrar och äter pepparkakor. I sitt golv har han ett hål där användbara saker tenderar att mystiskt dyka upp.

Iakttagelser: se ”smurfarna”

Bevis: Snigel har uppenbarligen lurat Björne (och resten av inspelnings teamet och även hela Sverige) att han är en snigel och inte en snäcka. Som vi alla vet är det snäckor som har hus på ryggen medan sniglar är utan.

Björne äter som sagt pepparkakor. Ordspråket lyder som följer: ”Ät en pepparkaka så blir du snäll.” Egentligen är detta fel översatt då snäll refererar till det tyska ordet för snabb (jämför snälltåg). Snabb blir man som sagt när man tar ecstasy. Uppenbarligen tyder detta på att Snigel i hemlighet har blandat i droger i Björnes pepparkakssmet.

På Björnes vind lever som sagt två plyschfår. Som vi alla vet är dessa väsen satans favoritredskap i jakten på människosjälar.

Björne borde lida av ryggproblem då han enbart sover på en bädd av sängfjädrar och sitter på ett stort traktordäck. Men då han uppenbarligen inte visar några tecken på smärta eller vara i behov av en naprapat kan vi med säkerhet säga att detta tyder på att pepparkakorna är infiltrerade av droger. Sakerna i hålet på golvet är även detta bevis för att Snigel placerar ut saker för att få Björne mer beroende av sin lilla vän med huset på ryggen.

Slutsats: Snigel är satan och Björne lyder i hemlighet under honom.   


hits