studentliv

Då var det första gången man skriver sedan man "blev vuxen".
Har flyttat till "Sundets Pärla" - Helsingborg alltså. Fast så pärligt är det inte. Regnar mest hela tiden. Har nog varit soligt tre dagar sedna jag flyttade hit. Betalar mycket i hyra gör man också.

Det är svårt att bo själv. Jag menar. Här ska det handlas, diskas, tvättas, städas... ja, listan fortsätter i all oändlighet. Jag kan ärligt säga att jag nästan bara ätit pasta. Fy skäms på mig. Saknar smaken av potatis.  Diska... hmm... det ordet finns knappt i mitt vokabulär just nu... Står hemskt mycket disk i mitt lilla lilla kök (om man ens kan kalla det så). Tvätta gjorde jag faktiskt i förrgår. Mycket duktigt av mig. Klappa på axeln. Städa... Well... det ligger ett tunt, tunt lager av sand över hela mitt golv och det blir dammit fort. Man måste städa en gång i veckan, minst.
När man bodde hemma så var det nästan som om det kom små tomtar på natten och fyllde på kylskåpet, städade, tvättade... eller nae. Lite gjorde jag ju själv. Följde ju med och hanslade, tyckte om att laga mat, städade och tvättade mina egna kläder. 

Det är inte lätt av vara vuxen! 


hits