Vattumannen - sån är jag

image18


Hämtat från expressen.se


Sådan är du som Vattumannen

Dina tankar är framtiden och handlar om förbättringar för såväl djuren som mänskligheten. Du arbetar också intensivt för att allt ska bli bättre. Men eftersom ditt synsätt tillhör morgondagen och många fortfarande lever i gårdagen blir du ofta missuppfattad och motarbetad. Dina idéer är många gånger briljanta och de kan vara lösningen till många problem. På dina barn har du stora krav, de ska lyckas, och du har bra idéer för deras räkning. Ja, faktiskt så får de stor lycka genom att lyssna till dig. Du är en sällskapskär människa och har många vänner överallt. Antalet riktigt nära, förtroliga, vänner är däremot inte så stort. Du är verkligt intresserad och duktig då det gäller hälsa, kost och djur. PR och idéverksamhet, astrologi och arbete med TV och data samt uppläggning av arbetsuppgifter ger dig framgång och tar tillvara din förmåga att skapa efter eget huvud. Även som revisor passar du bra och kanske allra bäst med arbete i kassa. Du är idékläckare för många.

Dina bästa chanser

Din bästa färg bör vara turkos eller vitt o svart. Din bästa sportgren bör vara golf, hundar och motorer. Din bästa metall bör vara platina. Din bästa blomma bör vara orkidé. Din bästa juvel bör vara granat. Men även en kvarts som ametist kan slipad till ädelsten tilltala dig. Ditt bästa träd bör vara körsbär.


hämtat från ditthoroskop.nu

Vattumannen härskas av planeten Uranus. Kombinerat med luftens element gör den ledande egenskapen vattumannen till en komplicerad karaktär. Han är mycket självgod och har starka åsikter som han vet är de rätta. Han bryr sig alls inte om ifall han anses vara en underlig figur eller om alla andra tycker annorlunda. Personlig frihet och rättvisa är centrala begrepp. För andra kan vattumannen te sig oberäknelig och rebellisk. Det kan vara svårt att nå honom, då han tenderar att skärma av sitt sanna jag under en yttre fasad. Vill du vara hans vän och tränga in under ytan måste du acceptera honom som han är. Han accepterar dig som du är, även om du kanske har fel enligt hans mening så har du rätt att tycka som du vill. Han är fördomsfri, intellektuell och human.
Element: luft
Kvalitet: fast
Polaritet: positiv
Nyckelord: Uranus, klarsynthet, humanism, intuition, vågor, ockult, protest, revolutionär, reform, distans och bärnsten.
Positiva karaktärsdrag: fredsälskande, lojal och uppfinningsrik.
Negativa karaktärsdrag: excentrisk och trotsig.
Människokroppen: fotlederna.


hämtat från stjarnrummet.com

Kända Vattumän: Mia Farrow, Yoko Ono, Paul Newman, Alan Alda, Olof Palme, Maud Adams, Ulrica Messing, Birger Schlaug.

Kärleksförsäkran: Du måste förstå att min kärlek är universell och ingen kan ha monopol på mina känslor, eller att jag ska inrikta mig på endast en person. Jag ska nu med FN och SIDA till Sydamerika på ett projekt att få människor att förstå varandra bättre. Men vi kan ju alltid höras av via e-mail.

Bra bil för en Vattuman: Vattumannen har sin favoritbil i SAAB. Den är lagom trist men effektiv, futuristisk och körsäker. Och den Vattuman som engagerar sig för rättvisa och solidaritet köper en gammal begagnad Volvo Duett för att visa att här finns det ingen klasskamp och åtskillnad minsann!

Nyårslöftet: Lova att inte vara den som vet allting bäst i alla lägen och hur andra ska leva och bete sig. Lova också att bli mindre upprörd över orättvisor, samt att inte vara hela världens dåliga samvete i jämlikhetsfrågor.

hämtat från dagenshoroskop.nu

Sex med en Vattuman kan vara vilt och totalt oförutsägbart. De vill ha total kontroll över din kropp men även över din hjärna och veta vad du tänker. För dem är sex ren lusta, det är bättre om inga känslomässiga band finns mellan partnerna. Explosiv fysisk attraktion vid första ögonkastet fungera bäst för dem. I kärleksakten är de mycket exprementiella och spontana. Det är svårt att definiera Vattumannens sexualitet då han/hon är både passionerande och samtidigt avståndstagande och reserverande.
Stjärntecken:    Vattumannen
Datum:    20/1 - 18/2
Plats i zodiak:    Elfte
Planet:    Uranus
Element:    Luft
Bra egenskaper:    Vänlig, oberoende, framsynt och uppfinningsrik.
Dåliga egenskaper:    Kylig, oberäknelig, upprorisk, excentrisk och trotsig.
Kvalitet:    Fast
Polaritet:    Positiv




Det är verkligen svårt att veta hur man är. Tur att man inte enbart förlitar sig på olika sidor på internet för att få veta vem man är. Den kursiverade texten är den jag tycker är lite rolig och som jag just nu sitter och skrattar åt. Haha. Min bästa sport är bland annat golf, hundar?? och motorer... Sen ska jag köra en saab och min bästa färg (singularis) är vitt o svart (plural).

Hahaha!

image17
hittat
här.
Kaninen skapat av Jim Benton


Puss och Kram

Kommentar:

Lätta ditt hjärta:

Namn:
Kom ihåg mig!

E-postadress:

URL:

Det du vill säga:

Trackback
hits