Snart halloween...

Det är snart halloween och det betyder, som vi alla vet: Chans att klä ut sig!

Den stora frågan blir alltså vad man ska klä ut sig till... Det finns ju alltid några klassiker som man kan ta till:

Vampyren: Det positiva med den dräkten är ju att den har en väldigt snygg slängkappa. Alla kan bli snygga i en slängkappa. Möjligheterna är oändliga, eftersom en vampyr kan se ut som vem som helst. Föredrar du att ha långt vågigt hår så är det bara att slänga på sig 1700-tals kläderna och go Brad Pitt. Vill man ha en mer klinisk stil, a la Nosferatu, så är det bara att raka av sig allt hår, slänga på sig lösnaglar och använda all den där kajalen som bara ligger och släpar.

Det mindre positiva är ju att det blir himla jobbigt att hitta en date. Nafsande är ju rätt mysigt, men regelrätt bitande är ju inte alla som tycker om. Dessutom är det en populär dräkt, så man får räkna med att ha jämlikar på festen.





Mumien: en dräkt som passar den som klär i vitt och vill ha något heltäckande. En enkel dräkt om man har lakan hemma, det har ju alla... Men tänk på att linda hårt, annars åker lindorna ner (tro mig jag vet, jag har lindat en mumie).

Det stora problemet med den här dräkten är ju när man behöver äta eller dricka något. Visserligen har man ju "servetter" med sig överallt, men efter ett tag blir ju detta ohygieniskt. Sen måste man ju kissa någon gång....

Dessutom kan det bli aningen kämpigt att få av sig allt om man tar med sig någon hem, men precis som på julafton så är det ju som roligast när man öppnar paketet. :P




Den sista klassikern är ju Varulven: passar den håriga personen. Man kan ha på sig vilka kläder som helst faktiskt och om man inte vill använda naglarna till sin vampyrstil så går det bra att använda dem här. Inget smink behövs egentligen, men problemet är bara att hitta så mycket fejkhår att det täcker stora delat av din kropp (om du nu inte har det naturligt).



Förresten, någon mer än jag som tycker att varulven som Michael Jackson förvandlas till i Thriller liknar råttan Splinter från Turtles lite?




Okej, nu när jag tittar efter så liknar de inte alls varandra. Men i alla fall, varulven (den till vänster) liknar fortfarande en råtta. Kanske inte Splinter, men fortfarande en råtta...




Kärlek















Kommentar:

Lätta ditt hjärta:

Namn:
Kom ihåg mig!

E-postadress:

URL:

Det du vill säga:

Trackback
hits